Briefpapier

Briefpapier in full-colour

1 productiedag

Briefpapier is papier dat bestemd is voor het schrijven, typen of afdrukken van alle soorten brieven.
De term briefpapier wordt veel gebruikt voor voorbedrukt papier waarvan een organisatie, bedrijf gebruik maakt voor zijn correspondentie. Het is één van de belangrijke huisstijldragers van een bedrijf. Na een ontwerp (van een creatief vormgever) wordt een stramien gemaakt. Dit stramien bevat de posities van een logo of beeldmerk en gegevens.
Tevens zijn de opmaak kenmerken geregeld binnen dit stramien. Onder opmaak kenmerken vallen lettertype's, marges en afmetingen. Dit kan dan consistent worden toegepast door het hele gebruik van het sjabloon.
U kunt bij Rooijmans Print en druk briefpapier zelf ontwerpen en zo de uitgaven van een designer besparen en een mooi ontwerp zelf creëren. Een goede oplossing voor startende bedrijven.

Rooijmans print en druk is de beste keuze voor het leveren van briefpapier.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Briefpapier in PMS kleuren

3-5 werkdagen

U kunt bij Rooijmans Print en druk briefpapier bestellen dat gedrukt is in PMS kleuren. Dit zijn kleuren die worden eerst gemengd en dan op het papier gedrukt. Bij full-colour wordt de kleur bepaald door de menging van C-M-Y-K.
PMS kleuren hebben als resultaat dat de kleur binnen een huisstijl beter en stabieler op kleur te houden zijn.
Rooijmans Print en druk is de enige internetdrukker waar u een model naar kunt opsturen van PMS drukopdrachten zodat u een vergelijkbare resultaat ontvangt. Hier worden geen extra kosten voor berekent als Rooijmans Print en druk de kleur kan benaderen met de opgegeven PMS kleur. Als er een andere kleur inkt gemengd moet worden, worden hier € 25,00 aan vaste kosten voor berekend.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van briefpapier.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Feedback

Facebook