Kladbloks

Bloks in full-colour

1 productiedag

Rooijmans Print en druk is de meest uitgebreide internetdrukker op het gebied van bloks ook vaak kladbloks genoemd. Rooijmans Print en druk levert kladblokken in vele formaten en drukopties. Weer een product van Rooijmans Print en druk met een standaard levertijd van 1 werkdag. Kladblokken zijn relatiegeschenken die men graag krijgt en goed gebruikt worden door de ontvanger. Uw boodschap blijft lang zichtbaar bij uw partner.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van kladbloks.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Bloks in full-colour met omslag

1 productiedag

Rooijmans Print en druk is de meest uitgebreide internetdrukker op het gebied van bloks ook vaak kladbloks genoemd. Rooijmans Print en druk levert kladblokken in vele formaten en drukopties. Weer een product van ons met een standaard levertijd van 1 werkdag. Kladblokken zijn relatiegeschenken die men graag krijgt en goed gebruikt worden door de ontvanger. Uw boodschap blijft lang zichtbaar bij uw partner.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van kladbloks.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Bloks in PMS kleuren

4-5 Werkdagen

Rooijmans Print en druk is de meest uitgebreide internetdrukker op het gebied van bloks ook vaak kladbloks genoemd. Rooijmans Print en druk levert kladblokken in vele formaten en drukopties. Weer een product van ons met een standaard levertijd van 1 werkdag. Kladblokken zijn relatiegeschenken die altijd graag worden ontvangen en goed gebruikt worden door de ontvanger. Uw boodschap blijft lang zichtbaar bij uw partner.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren en bedrukken van bloks.

Rooijmans Print en druk biedt ook de klanten een prijsgarantie bij veel PMS producten. Ook bij dit product.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Feedback

Facebook