Spandoeken en Magneetplaten

Spandoeken op PVC

4-5 werkdagen

Rooijmans Print en druk produceert binnen 4-5 werkdagen uw zeildoeken in hoge kwaliteit. Uw boodschap op een zeildoek is een hele mooie eyecatcher. De zeildoeken van Rooijmans Print en druk worden gedrukt op PVC zeildoek 510 grams ook wel frontlit genoemd. U kunt deze zeildoeken op meerdere manieren laten afwerken. Zeildoeken worden veel buiten gebruikt om uw boodschap zichtbaar te maken. Veel ondernemers maken een serie zeildoeken die ze wisselen aan de hand van tijd of thema. Door een wisselend zeildoek krijgt uw pand altijd een nieuwe frisse uitstraling.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van zeildoeken.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Spandoeken op meshdoek

4-5 werkdagen

Rooijmans Print en druk produceert binnen 4-5 werkdagen uw meshdoek in hoge kwaliteit. Een meshdoek is een doek dat geperforeerd is met gaatjes. Deze meshdoeken worden gebruikt als er veel wind op de locatie mogelijk is. Een meshdoek laat lucht door en is daardoor beter geschikt bij een doek dat op een open plek wordt geplaatst. Uw boodschap op een Meshdoek is een hele mooie eyecatcher. De meshdoeken van Rooijmans Print en druk worden gedrukt op meshdoek 260 grams. U kunt deze meshdoeken op meerdere manieren laten afwerken. Meshdoeken worden veel buiten gebruikt om uw boodschap zichtbaar te maken. Vele ondernemers maken een serie meshdoeken die ze wisselen aan de hand van tijd of thema. Door een wisselend meshdoek krijgt uw pand altijd een nieuwe frisse uitstraling.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van meshdoeken.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Spandoeken op blockout

4-5 werkdagen

Rooijmans Print en druk produceert binnen 4-5 werkdagen uw blockout spandoek in hoge kwaliteit. Een blockout spandoek is een doek dat gebruikt wordt voor zeildoeken met aan beide zijde een afbeelding. Bij blockout spandoeken zit er tussen de twee witte buitenzijden een donkere laag, die het doorschijnen tegen gaat. Uw boodschap op een blockout spandoek is een hele mooie eyecatcher. De blockout spandoeken van Rooijmans Print en druk worden gedrukt op PVC 800 grams. U kunt deze blockout spandoeken op meerdere manieren laten afwerken.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van blockout spandoeken.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Hekwerkbanners

bouwhekdoek-nieuw
Bouwhekken dienen als omheining van een bouwplaats of evenement, maar zijn ook een perfect communicatiemiddel. Bekleed de hekken met een spandoek om het zicht te minimaliseren en om de maximale aandacht voor een boodschap te creëren. Niet alleen reclameboodschappen; bouwhekdoeken met afbeeldingen van het verwachte eindresultaat van de bouw kom je steeds vaker tegen. Wil je het zicht niet helemaal wegnemen en een zekere mate van transparantie behouden? Kies dan voor Meshdoek of Flag i.p.v. Banner. Een optimaal eindresultaat creëer je door de bouwhekdoeken te bevestigen met tiewraps. Wij leveren ze in maar liefst 6 kleuren: zo is er altijd een kleur die past bij jouw ontwerp.
Specificaties
Materiaal: Banner 510 / Meshdoek
Brandwerend: B1 certificering
Bedrukking: UV inkt / sublimatie
Levertijd: 3 werkdagen

uw prijs berekenen

Magneetplaten voor op de auto

4-5 werkdagen

Rooijmans Print en druk produceert binnen 4-5 werkdagen uw magneetplaat in hoge kwaliteit. Een magneetplaat is een magnetische folie die geschikt is voor het gebruik op auto's. U kunt deze magneetplaat tijdens het rijden op uw auto laten. Het voordeel een magneetplaat is dat u in het weekend de magneetplaat makelijk verwijderd. Dan is uw auto geen rijdende reclamezuil meer. Indien u graag wisselende reclames wilt plaatsen op uw auto dan is deze magneetplaat een ideale oplossing.

Rooijmans Print en druk is de beste keuze voor het leveren van magneetplaten.

Offerte op maat?

uw prijs berekenen

Feedback

Facebook