Ontdek het nummer 1 backlitdoek voor verlichte frames

Samba Backlit, dé aandachtstrekker die jouw print in de spotlights zet


Hoe kun je nog beter opvallen met jouw boodschap?
Verlichte frames zetten jouw prints direct in de spotlight. Het is tijd voor de Samba! Vanaf nu is de keuze voor een verlicht doek uitgebreid met de naam Samba Backlit. Een allrounder die je toepast in verlichte frames op beurzen en in showrooms. Je vindt Samba Backlit terug bij de verlichte Textielframes, Ledframes en Peesdoeken.

d198b077-frame-samba_0jn0jn0jn0dd00004t

Aanbieding:

Samba Backlit frame incusief print

formaat 40 x 40 cm
prijs: 150 euro excl. 21% btw
incl. verzending in Nederland
Doe mij de samba backlit frame 40 x 40 cm!

Peesdoeken van Samba Backlit; eenvoudig gemonteerd in frames
Het doek wordt voorzien van de meest gekozen afwerking: een platte witte pees van 3 milimeter dik met een breedte van 14 milimeter. Deze kan vervolgens in de verlichte Textielframes of Ledframes bevestigd worden. Houd rekening met de maximale printbreedte van 314 centimeter

945c223a-samba-frames_078078078078000000

Allrounder op beurzen en in showrooms
Samba Backlit wordt veelal toegepast op beurzen en in showrooms. De boodschap trekt direct de aandacht en onderscheidt zich door de verlichte print. Het materiaal is kreukvrij waardoor je het doek na het opvouwen makkelijk en snel bevestigt in het frame. Dit zorgt voor meer gemak bij het op- en afbouwen.

Het materiaal is voorzien van B1 certificering zodat het voldoet aan de strenge eisen op het gebied van brandveiligheid. In vergelijking met andere backlitdoeken heeft het een natuurlijke textiel look en geen PVC uitstraling waardoor jouw prints esthetisch beter tot hun recht komen.
Doe de Samba, bestel vandaag jouw Samba backlitdoek en ervaar jouw boodschap op Samba!

DOE MIJ DE SAMBA!
offerte aanvraag sambaframe

Terug...

  vorig artikel volgend artikel