PLAKGEMAK ZONDER PLAKLAAG

De Statische hechtende folie wordt gemaakt van een hoogwaardige (homopolymere) PVC plakfolie. De folie is geschikt voor oppervlakten van glas waar een lijmlaag ongewenst is. Daarom is het grote voordeel van Statisch hechtende folie is dat het juist geen plaklaag heeft. De folie kan worden geplakt op alle glas ondergronden zoals ramen en spiegels en heeft een maximale printbreedte tot 133 cm (met witte inkt tot 131 cm). De folie is al binnen 4 werkdagen leverbaar.

PLAK MILIEUVRIENDELIJK

De Statische raamfolie wordt gemaakt zonder gebruik van ftalaten, overeenkomstig met EU richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste statisch hechtende plakfolies op de markt.

PLAKKEN MET KOUD WATER

De folie hecht het best met alleen water. Maak voor het aanbrengen van de folie het raam licht vochtig met bijvoorbeeld een plantenspuit. Houd er rekening mee dat de kleefkracht van Statisch hechtende folie na verloop van tijd afneemt. Dit is te verhelpen door de plakzijde van de folie af te nemen met een vochtige doek met koud water.

VOOR TIJDELIJKE ACTIES

De folie is speciaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende thema's. Wissel eenvoudig van uiting zonder tijd te steken in het verwijderen van zelfklevende stickers. Je kunt de folie meerdere malen gebruiken. Ondanks dat we jou aanbevelen voor kortstondig gebruik blijft de statische raamfolie zonder problemen vele maanden plakken. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten met witte inkt. Lees ook het blog: wat is witprint in 4 stappen.

Materiaal

  • Glans

    wit
  • Transparant

    Transparante folie maar niet gehe...
  • Transparant folie

    maar niet geheel doozichtig

Bedrukking

Afwerking

Plakwijze

Formaat

Prijzen en oplages