LUXUEUS, OERSTERK ÉN VEELZIJDIG: DÁT IS PLEXIGLAS!

Plexiglas, ook wel bekend als Acrylaat, Polymethylmethacrylaat of Perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Daarbij is dit materiaal een zogenaamde thermoplast, dat houdt in dat het bij verwarming zachter wordt. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV prints.

IN ELKE VORM OF FORMAAT VERKRIJGBAAR

Plexiglas is geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen en is in nagenoeg iedere vorm te frezen. Jouw print wordt direct op het acrylaat aan de voor- of achterzijde geprint. Acrylaat is verkrijgbaar in verschillende diktes en met een heldere of opaal uitstraling. Het materiaal heeft een maximale printbreedte van 201 bij 301 cm en is na vier werkdagen al leverbaar.

KIES BLOCKOUT FOLIE VOOR EXTRA BESCHERMING EN HET TEGENGAAN VAN DOORSCHIJNEN

Bij de blockout variant wordt de achterkant van het materiaal voorzien van blockout folie. Dit maakt het mogelijk om het paneel met een blind ophangsysteem te monteren zonder dat het doorschijnt. Daarnaast biedt de folie extra bescherming van de print. Hiervoor kies je de heldere variant van Plexiglas geprint met full color en 200% wit op de achterzijde. Vervolgens wordt het paneel voorzien van blockout folie. Het materiaal heeft met deze folie een maximale printbreedte van 125 cm.

MONTAGE VAN PLEXIGLAS

Je kunt voor het bevestigen van jouw Plexiglazen panelen kiezen uit verschillende mogelijkheden. Voor alle varianten zijn een Blind aluminium ophangsysteem of gaten met Afstandhouders een goede oplossing. Voor de heldere of opalen Plexiglas varianten kun je ook nog gebruik maken van blinde Ophangplaatjes. Houd er wel rekening mee dat Plexiglas krasgevoelig is.

CREËER EEN LUXE UITSTRALING

De heldere variant van Plexiglas is een onovertroffen plaatmateriaal met een luxe uitstraling. Het wordt veel gebruikt voor wanddecoratie, zoals het bekende Foto op Plexiglas. De opaal variant van Plexiglas wordt veel toegepast voor Lichtbakplaten, displays, bewegwijzering of contour gevreesde letters en logo’s zoals Freesletters. En door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een Zandstraal effect.

Materiaal

  • Blockout

    Plexiglas Helder - achterzijde vo...
  • Helder

    Plexiglas Helder - glas helder, v...
  • Opaal

    Plexiglas Opaal - melkwit, veelal...

Dikte

Print

Afwerking

Boorgaten

Formaat

Prijzen en oplages