Wij leveren schitterende prints op textiel!

Je kunt kiezen tussen 5 verschillende soorten textiel.
Onderaan deze pagina kun je lezen welke stof het meest geschikt is voor jouw toespassing.

 

Materiaal

  • Kendal

  • Lodi

    Fijne polyester stof met linnen u...
  • Mezo

  • Pro Cotton Percal

    Extra fijn geweven matte katoenen...

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages

Kendal (Twill 210 gr./m2), 100% polyester met een katoenen uitstraling

Kendal (Twill 210 gr./m2) is een polyester stof in een twill- of keperbinding. Dit is een sterke, maar toch subtiele binding met een duidelijke diagonale lijn en een stoere look en feel. Kendal is geschikt voor verschillende interieurprojecten, zoals kamerhoge Gordijnen en Sierkussens. De fijne draden in de stof zorgen een soepele valling én een haarscherpe print. Daarnaast is Kendal goed te confectioneren.

Creëer met Lodi (Linnen look 220 gr./m2) gepersonaliseerde interieurs

Lodi (Linnen look 220 gr./m2) is een dichte stof gemaakt van 100% polyester garen. Het heeft de uitstraling van linnen, met de voordelen van polyester. Je bestelt Lodi al vanaf één m² met jouw unieke print met een maximale printbreedte van circa 286 cm. Bestel voor jouw project circa 2 cm extra rondom, rekening houdend met de rek en krimp van de stof.

Mezo (Cotton Panama 420 gr./m2) , natuurlijk en stoer 100% katoen

Mezo (Cotton Panama 420 gr./m2) is een dichte stof met stoere en natuurlijke weefstructuur. Het materiaal is 100% BCI katoen en staat bekend om zijn natuurlijke look. Hiermee creëer je een warme uitstraling. Je bestelt Mezo al vanaf één m² met jouw unieke print met een maximale printbreedte van circa 272 cm. Bestel voor jouw project circa 2 cm extra rondom, rekening houdend met de rek en krimp van de stof.

Pro Cotton Percal (Cotton Percal 128 gr./m2): 100% fijn geweven katoen

Pro Cotton Percal (Cotton Percal 128 gr./m2) is een luxe stof en heeft een zachte look, maar dan zonder de glans van Pro Cotton Satin. Het verschil met ‘normaal’ katoen is het aantal draden, de thread count, dat gebruikt wordt. Pro Cotton Percal heeft een hogere thread count en fijner garen. Daardoor voelt het zachter, gladder en prettiger aan. Het mag ‘Percal’ genoemd worden omdat er meer dan 200 draden per vierkante inch in de stof te vinden zijn. Pro Cotton Percal pilt dankzij de hoge weefdichtheid niet snel en blijft er lang mooi uitzien.

Pro Cotton Satin (Cotton Satin 120 gr./m2): 100% natuurlijk licht glanzend katoen

Pro Cotton Satin (Cotton Satin 120 gr./m2) heeft de fijne eigenschappen van Katoen: het ademt en is vochtabsorberend. Katoen satijn wordt nogal eens verward met polyester satijn, de glimmende, gladde stof. Satijn zegt echter niets over het materiaal, maar over de manier van weven. In een satijnweving wordt het katoen veel dichter op elkaar geweven dan bij Pro Cotton Percal. Bovendien liggen de bovenste inslagdraden los, waardoor de Pro Cotton Satin licht gaat glanzen. Het voelt dus niet alleen luxe aan, maar ziet er ook luxe uit!